GRO en Koppert Cress winnen FSIN Brunch Award 2019


11 januari 2019Media

Opnieuw wisten GRO en Koppert Cress de bezoekers van het FSIN Brunchcongres 2019 het meest te verleiden met hun gezamenlijke inzending: een gegrilde flatbread oesterzwamburger en een blended burger. Vorig jaar eindigden Koppert Cress en Gro ex-aequo op de eerste plaats bij de verkiezing van het lekkerste gerecht tijdens het jaarlijkse FSIN Brunchcongres op de vakbeurs Horecava

lees meer

Delicious.


15 november 2018Media

Delicious. december 2018 De paddenstoel heeft alles: een vlezige structuur, lekker hartig, veel smaak – bijna umami- en daarom multi-inzetbaar! https://deliciousmagazine.nl/  Klik hier voor de verkoop punten

lees meer

Inspiratie Magazine Sligro


10 september 2018Media

Denk je aan duurzaam, dan denk je vast niet direct aan koffiedik. Toch is dit restproduct een waardevolle voedingsbodem voor duurzaam geteelde oesterzwammen van GRO. Een eerlijk ingrediënt met een verhaal.

lees meer

Samenwerking met SANTAS


4 september 2018Media

Als MVO koffiemerk zijn wij altijd op zoek naar mooie initiatieven om bij te dragen aan een betere wereld. En die hebben we gevonden! We gaan ons duurzaamheidsconcept namelijk uitbreiden door een samenwerking te starten met GRO. Dit maakt Santas Koffie de eerste koffieleverancier die zich hiervoor inzet.

lees meer

GRO Together met Albert Heijn


14 mei 2018Media

Vanaf vandaag verkoopt Albert Heijn twee weken lang verse oesterzwammen gekweekt op koffiedik in AH Gelderlandplein XL. In samenwerking met paddenstoelenleverancier GRO wil Albert Heijn een stap maken in het verduurzamen van de voedselketen en experimenteren hoe de klant hierop reageert.

lees meer

One World


28 februari 2018Media

Waarom zou je koffiedik weggooien als je er ook paddestoelen op kunt kweken?

lees meer

Algemeen Dagblad


28 februari 2018Media

”De vleesindustrie kent een enorme CO2 food print. Daag jezelf uit om lekkere alternatieven op vlees te bedenken en werk zo aan een betere wereld voor jezelf en voor je achter-, achter-, achterkleinkinderen!”. Onze Chief Mushroom Officer Frank deelt zijn visie in de bijlage van het AD.

lees meer

Nederland voedselland


14 februari 2018Media

“Na levering van de soep neemt Bidfood het koffiedik weer mee terug en start het proces van kweken en soep maken opnieuw.”

lees meer

Trouw


30 januari 2018Media

Vlees hoort bij de grootste milieuvervuilers. De Blended Burger maakt het vleeseters makkelijker hun ecologische voetafdruk te verkleinen.

lees meer